סודות מהמטבח – טיפים לבישול קל יותר

    יוסי ברויער Comments Off on סודות מהמטבח – טיפים לבישול קל יותר
    9:42
    03.05.24
    הרב אייל אונגר No Comments on למה חשוב לי לדעת מה חושבים עליי

    התכניות האחרונות

    ארכיון תוכניות

    פוסטים אחרונים

    תגיות

    מתוך הפינה של השף יוחנן בתכנית מגזין שישי עם שימי סגל.

     

    מיצי פירות:

     

    על מנת למצות מהתפוז או הלימון את מקסימום המיץ, יש לסחוט אותו כשהוא בטמפרטורת החדר ולא קר. אם הפרי הוחזק במקרר ניתן להניח אותם בשמש כחצי שעה או לחמם למשך 5 שניות במיקרו-גל.

    לא רק לסחיטה, גם למאכל, רצוי שהפרי לא יהיה קר מדי.

     

    ויניגרט לימון

     

    1 כפית חרדל דיז'ון
    1 כפית גרידת קליפת לימון
    2 כפות מיץ לימון סחוט

    מלח גס ופלפל טחון טרי

    6 כפות שמן זית כתית מעולה

     

    לערבב הכל יחד.



    0 תגובות